Szolgáltatások


Konfernecia terem biztoítása. Akár 50 főig tudjuk biztosítani a rendezvény lebonyolítását. Konferencia rendevényken túl vállaljuk egyéb összejövetelek teljeskörű lebonyolításást, gyermek programok szervezését. 

Konferencia • Gyermek zsúr • Zenés esték • Családi összejövetelek • Születésnap és köszöntő rendezvény

A kultúra mellett kimelet figyelmet szentelünk az ital gasztronómia szerelmeseire is. Joachimban lehetőségük adódik válogatni, ízlelni a helyi bor és pálinkakínálatból. A kézműves sörök kedvelőire is gondolva, négyféle Kaltenecker kézműves sör közül válogathatva találhatják meg a számukra legkedvesebbet.
Marzen( félbarna ipa), Brokát (barna), Weizen (szűretlen búzasör), Chopper Ipa ( félbarna ipa).
Különleges házikoktéljainkat is szeretettel ajánljuk figyelmükbe. 


Kóstolják meg ízletes forrócsokoládéinkat, minőségi szálasteáinkat, melyek közt találhatnak gyógyteát, gyümölcs, fekete és zöld teát is. Termelői ivólé és szörpkínálattal, különböző pohárkrémekkel és süteményekkel is várjuk a hozzánk betérő kedves vendégeket. 

Havi rendszerességgel alkalmunk nyílhat irodalmi estek, Életháza (beszélgetés egy lelkész vezetésével), Nóta estek látogatására. Továbbá szeptembertől, napi, heti rendszerességgel a mozogni vágyóknak lehetőségük lehet kikapcsolódni, feltöltődni a Jóga, Pilates, Zumba által, melyek az emeleten kapnak helyet.  
/layout/img/program-ajanlo.png
No upcoming event

Kapcsolat

Cím: 9500 Celldömölk, Hollósy tér 2
Információ: 06 95 777-497 

NYITVA

Hétfő-Csütörtök 11:00-21:00-ig Péntek-Szombat 11:00-23:00-ig Vasárnap 13:00-21:00-ig

Hírlevél